Directament de la Fira de Nuremberg us presentem el Highwaykick 1 de l’empresa “Scoot and Ride” és el primer Tricicle convertible en Patinet del món amb patent mundial que combina el disseny europeu amb materials d’alta qualitat i característiques de seguretat ampliades.

TricicleTricicle

És el company ideal per a nens d’entre un i cinc anys. La seva Funció 2en1 permet transformar-lo de Tricicle, amb seient confortable i ample, en Patinet per portar dempeus i a l’inrevés en tant sols 1 segon i sense eines.

Sistema_conversio

Degut a la seva estabilitat garantida fins i tot per als més petits, aquest producte dóna als petits l’oportunitat de moure’s de manera segura i còmoda. En aquest vídeo podeu veure el Highwaykick en acció!!!

Materials segurs i comprovats. El protector de seguretat patentat (Safety-Pad) ofereix seguretat addicional, ja que impedeix la caiguda sobre terrenys accidentats o si les rodes es queden enganxades. Està completament integrat al Highwaykick 1 i es pot estendre quan ho necessiteu.

Safety_Pad

El Highwaykick 1 ha estat guardonat diverses vegades amb premis a tota europa i el podeu trobar amb la següent gama de colors: Blau, Rosa, Lima i Vermell.

Colors

El Highwaykick 1 el podeu adquirir a través d’Ascra Distribucions al millor preu del mercat, 66,50 € + IVA !!! com sempre a través dels nostres telèfons o qualsevol mitjà dels que trobareu a la secció Contacte del web.

Comparteix:Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/webociob/public_html/ascradistribucions.com/wp-content/themes/fadelicious/single-blog.php on line 82