Us presentem una sèrie de materials complementaris per donar suport educatiu als nens per assolir i interioritzar elements d’aprenentage de diferents àrees (llengua i matemàtiques) i conceptes (dreta, esquerra, dins, fora,…) que ajuden a assolir una educació integral de forma lúdica i atractiva.

Tot el material educatiu està rigorosament dissenyat per atendre diferents aspectes i necessitats educatives tant en l’educació general com en l’educació especial.

MaterialDidactic

Aquests materials neixen per proporcionar suports i ajudes adequades a les necessitats educatives que poden presentar els diferents alumnes que ens trobem en el dia a dia a l’aula. Així com per ajudar a aquelles famílies que estan preocupades per l’educació dels seus fills i busquen recursos i suports que els puguin ajudar a desenvolupar el seu procés d’aprenentage.

També podem elaborar material didàctic a mida, contactant amb nosaltres i explicant el seu cas, podem elaborar material específic per un cas concret.

Podeu descarregar-vos el catàleg dels materials didàctics en aquest link: Catàleg Materials Didàctics.

Tingueu present que els preus que figuren son els preus oficials de venda al públic, nosaltres com a clients d’Ascra Distribucions us aplicarem un descompte sobre aquests preus.

Recordeu que com sempre, podeu demanar més informació i el nostre asessorament per qualsevol dels nostres mitjans de Contacte.

Comparteix:Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/webociob/public_html/ascradistribucions.com/wp-content/themes/fadelicious/single-blog.php on line 82