El passat 21-22 d’Abril es va celebrar el II Seminari Internacional sobre Neurociència i Educació al MIRTC del CEE Montessori-Palau de Girona a on novament vam ser presents amb els nostres productes com a patrocinadors del curs.

El Seminari Internacional sobre Neurociència i Educació, dirigit a famílies, professors, psicòlegs, pedagogs i professionals que treballen en el camp de la docència, va comptar amb la participació d’experts en l’àmbit de l’educació i la neurociència, que van analitzar els aspectes fonamentals del desenvolupament humà des del naixement fins a l’adolescència. En combinació amb les conferències, es van programar diverses “Càpsules d’Experiència” per mostrar l’aplicació de les aportacions de la neurociència a entorns reals d’aprenentatge.

Es va poder assistir a les següents conferències i càpsules de coneixement:

Dra. Adele Diamond: “Què són les funcions executives i quina és la seva importància en el desenvolupament de la intel·ligència”
Dr. David Bueno: “El cervell adolescent”
Dr. Francisco Mora: “Cervell, emoció, educació i valors”
Andrés Martín: “Mindfulness i cervell. Beneficis en l’etapa escolar”
Dra. Sílvia Dubovoy: “Descobrint les funcions executives en l’etapa de l’educació infantil”
Dr. Manel Roig: “El cervell: instrument d’adaptació i aprenentatge”
Dr. Pere Boadas-Vaello i Dra. Marta Portero-Tresserra: “Efectes neuroplàstics de l’estrès infantil sobre les funcions cognitives, emocionals i executives: Què ens ensenyen els models experimentals?”
Dr. Steve Hughes: “Concentració i avanç en el procés d’aprenentatge: Enfocament neuropsicològic de la pedagogia Montessori”

Us deixem unes imatges de l’espai a on es va desenvolupar el Seminari, amb l’assistència de més de 300 persones. Esperem retrobar-nos novament en aquest o d’altres cursos i congressos a Montessori-Palau. Fins la propera!

Comparteix:Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/webociob/public_html/ascradistribucions.com/wp-content/themes/fadelicious/single-blog.php on line 82