La Comissió per una escola inclusiva de l’Escola Lavinia de Barcelona ens envia aquesta informació referent als Encants de Primavera 2013 que tindran lloc el proper Diumenge, 5 de maig a les 11.00h.

És una trobada que organitzem dos cops l’any on es  venen objectes (roba de grans i petits, joguines, cotxets, cadiretes, bicicletes, portàtils, motxilles… per a nens i no tan nens) a un preu simbòlic.

Els diners es destinaran a cobrir els objectius de la Comissió per una Escola Inclusiva, és a dir, bàsicament, al suport als alumnes amb necessitats educatives especials en el que fa referència a les activitats gestionades per l’AMPA (sortides, colònies, menjador i activitats extraescolars).

Us demanariem, si us plau, a les persones d’altres escoles, si poguéssiu penjar el rètol a la porta de les vostres intal.lacions per convidar a les famílies de les vostres escoles a venir a visitar-nos.

Aquí podeu descarregar el poster: Poster Encants Primavera

EncantsPrimavera2013

El dijous 3 i el divendres 4, en horari escolar, porteu tot allò que ja no feu servir però que creieu que pot ser útil per a algú altre (roba de grans i petits, joguines, cotxets, cadiretes, bicicletes, portàtils, motxilles… per a nens i no tan nens).

Divendres 4 a la tarda farem la tria de totes les coses que es posaran a la venda, tots aquells que vulgueu col·laborar en la preparació us esperem a partir de les 4h a l’Escola. Recordeu que no es podrà efectuar cap reserva amb antelació, i que fins el diumenge a l’obertura dels encants no es pot realitzar cap compra.

–      És important que tot estigui net i en bon estat!!!

–    Ho vendrem diumenge a un preu simbòlic. Els diners es destinaran a cobrir els objectius de la Comissió per una Escola Inclusiva, és a dir, bàsicament, al suport als alumnes amb necessitats educatives especials en el que fa referència a les activitats gestionades per l’AMPA (sortides, colònies, menjador i activitats extraescolars).

Atenció perquè, a més dels Encants, tindrem:

o    Torneig d’Escacs a càrrec de l’Escola d’Escacs EDAMI, per a grans i petits

o    Taller de Xapes

o    Assaig obert de la Coral d’adults

o    El nostre Bar on podreu esmorzar els pastissos casolans que ens porten algunes famílies cuinetes (aquells voluntaris que en vulgueu portar seran benvinguts!!)

o    LA GRAN EXPOSICIÓ DE PLÀSTICA a càrrec de MARTA ESPINACH, especialista contractada per l’AMPA.

Us hi esperem!!!

Comparteix:Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/webociob/public_html/ascradistribucions.com/wp-content/themes/fadelicious/single-blog.php on line 82