El passat dia 16 d’Abril va aparèixer un article a doble pàgina a “El Periódico de Catalunya” on figurava com a protagonista el mètode Montessori com exemple dels nous mètodes d’ensenyament, que desgraciadament s’estan veient afectats per les retallades que s’estan patint als centres educatius.

Estem molt orgullosos, que uns materials que estem explicant i venent als nostres clients des de fa molts anys vagin aconseguint popularitat i reconeixement. Heu de saber que Ascra Distribucions és un distribuidor de material Montessori oficial, que no tot el que és ven per altres llocs està reconegut per l’Associació Montessori a Europa, ja que és un material que ha de cumplir uns requeriments tècnics i de qualitat molt determinats.

Aquí podeu veure l’article de El Periódico:

2014-04-16-ElPeriodico-Montessori-WEB

I des de aquest enllaç podeu descarragar-lo en PDF: Article El Periódico PDF

Com sempre estem a la vostra disposició per atendre qualsevol consulta sobre materials Montessori o sobre qualsevol material per la vostra escola o particulars.

Comparteix:Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/webociob/public_html/ascradistribucions.com/wp-content/themes/fadelicious/single-blog.php on line 82