Nota emesa per la Coordinadora d’AMPAS de Les Corts  sobre la Concentració del dia 2 de Maig a la Pça. de la Concòrdia.

 

Cartell-Concentració-WEB

 

En primer lloc us demanaríem que seguiu fent la màxima difusió possible de la concentració entre les famílies dels vostres centres pels mitjans que penseu convenients. També us demanaríem, si no ho heu fet ja, que imprimíssiu una còpia del cartell (us el tornem a adjuntar) i el pengéssiu a un lloc ben visible de l’escola.

Descarregueu el cartell a alta qualitat

Dir-vos també que avui és l’últim dia per aportar idees, peticions, queixes, reivindicacions a adjuntar al manifest de la concentració i que posteriorment llegirem al ple del districte. Podeu enviar-ho a aquesta adreça de correu mateix.

Per últim, informar-vos que malauradament no podrem parlar fins al moment dels precs i preguntes obertes al públic que és al final i per tant el moment de la nostra intervenció pot ser tranquil·lament cap a les 22. És per això que us demanaríem que en la mesura del possible ens quedem el màxim número de persones possibles al ple per a fer pinya al moment de llegir el manifest.

Gràcies per la vostra ajuda i col·laboració!

Seguim!

Josep Ribas
Coordinadora d’AMPAS de Les Corts

Comparteix:Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/webociob/public_html/ascradistribucions.com/wp-content/themes/fadelicious/single-blog.php on line 82