Al passat 18 d’abril, Ascra Distribucions va ser present a la II Trobada d’Intercanvi d’Experiències Montessori, celebrada al col·legi Montessori School La Florida, a Madrid, per la AME (Associació Montessori Espanyola)

Ascra Distribucions va ser un dels sponsors de l’acte a on vam assistir com a distribuïdors de l’empresa holandesa Nienhuis, un dels principals fabricants de productes Montessori, oficials i autoritzats per la AMI (Associació Montessori Internacional).

Després de l’èxit de la primera jornada, que va tenir lloc el curs 2012-2013 al col·legi Madrid Montessori School, i de la celebració del Centenari de la primera escola Montessori a Espanya a Girona l’any passat, es va preparar un programa de càpsules d’experiència i tallers que van permetre intercanviar coneixements i bones pràctiques. La jornada es va completar amb una conferència central a càrrec de Carmen Sanchidrián Blanco, autora de l’estudi i introducció a l’edició 2003 del MÈTODE DE LA PEDAGOGIA CIENTÍFICA, Maria Montessori.

La jornada va ser tot un èxit, amb assistència de més de 100 persones, moltes d’elles clients nostres, amb qui vam poder trobar-nos en persona i d’altres que vam conèixer allà i amb els quals de ben segur inclourem a la família d’Ascra Distribucions a partir d’aquest moment.

A tots ells, organització, Nienhuis i tothom que va fer possible al jornada volem donar les gràcies i desitgem retrobar-nos tots junts l’any vinent.

Aquí podeu veure el programa de la jornada: Programa

I us mostrem unes fotos il·lustratives del que es va poder veure aquell dia. Fins l’any vinent!!!!!

Comparteix:Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/webociob/public_html/ascradistribucions.com/wp-content/themes/fadelicious/single-blog.php on line 82