Aquest any, un equip d’Ascra Distribucions ha estat 3 dies a la Fira de Nuremberg a Alemanya per descobrir els millors i nés nous materials pels nens i les escoles. La Fira de Nuremberg (Spielwarenmesse) és la més important del món del sector, i Ascra Distribucions no hi podia faltar.

images Toyfair_2014

Aquest any la Fira ha comptat amb:

  • 2.800 expositors de més de 60 països
  • d’ells 830 expositors que no es troben representats a cap altre fira
  • 72.500 visitants de més de 100 països
  • d’ells 30.000 visitants que només acudeixen a la Spielwarenmesse
  • 1 milió de productes
  • 75.000 novetats

 

floor

 

 Cada any conflueixen a Nuremberg les principals empreses del mercats internacionals de la joguina i material educatiu per escoles. Marques famoses, empreses noves originals, compradors de grans cadenes, minoristes independents i nombrosos representants dels mitjans converteixen la Spielwarenmesse en l’esdeveniment més important del sector de la joguina i material per escoles. A la fira líder mundial és on sorgeixen contactes comercials decisius, neixen les tendències per a l’any següent i s’intercanvia la informació més actualitzada. I a tot arreu es viu una gran porció d’entusiasme.

 

1

 

En aquest video podeu fer-vos una idea del nivell, la importància i la intensitat que es viu a la Fira més important del món de la joguina i el material per escoles.

Comparteix:Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/webociob/public_html/ascradistribucions.com/wp-content/themes/fadelicious/single-blog.php on line 82